TOON ZIJBALK
Vier Moederdag dit jaar samen met Bibibox

Moederdag staat weer voor de deur en dit is een mooie gelegenheid om alle moeders, bonusmoeders, oma’s of een andere belangrijke vrouw in het zonnetje te zetten. Zelfs als zij ver weg woont kun je haar een speciale dag bezorgen met Bibibox.

Brievenbus cadeautjes: Een speciale verrassing op de deurmat

Brievenbuscadeautjes zijn de perfecte oplossing om iemand te verrassen op Moederdag waar ze ook is. De mooie cadeauboxen worden rechtstreeks door de brievenbus bezorgd en de ontvanger hoeft hier niet voor thuis te zijn. We hebben prachtige kant en klare cadeauboxen maar je kunt deze ook helemaal naar wens zelf samenstellen. Denk hierbij ook fijne verzorgingsproducten, mooie accessoires en uiteraard diverse lekkernijen.

Verras je moeder, Ook als ze ver weg woont

Als je moeder ver weg woont kan het soms lastig zijn om haar persoonlijk te verrassen. Met onze cadeauboxen kies jij producten die je bij jouw moeder vindt passen en voegen we een handgeschreven kaartje toe.

Jij kiest de producten en de tekst voor op het kaartje en wij zorgen voor een feestje door de brievenbus. Afstand is met onze brievenbuscadeautjes geen probleem meer.

Op deze manier kun je haar toch verrassen met een persoonlijk samengestelde cadeaubox.

Tips voor het samenstellen van een cadeau box

1.Luxe verzorgingsproducten: We hebben een selectie van heerlijke verzorgingsproducten samengesteld om moeders een moment van ontspanning te bieden. Denk aan verschillende maskertjes en meer, allemaal voor een heerlijk me-time momentje.

2.Iets lekkers voor erbij: Geen Moederdag is compleet zonder wat lekkers! Kies ook altijd iets lekkers om de box compleet te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse theesoorten of chocolade.

3.Accessoires: Vul de box aan met een of meerdere leuke accessoires om zo een gevarieerde box samen te stellen. Voor een mooi eindresultaat is het leuk om kleuren met elkaar te matchen.

4.Persoonlijke touch: Als laatste stap kies je een passende kaart met een persoonlijke boodschap. Alle kaartjes worden met de hand geschreven voor een persoonlijke touch.

Bestel nu en maak Moederdag onvergetelijk!

Laat Moederdag dit jaar extra bijzonder zijn door je eigen moeder, oma, partner of een andere belangrijke vrouw te verrassen met een van onze mooie cadeauboxen. Of ze nu naast de deur woont of aan de andere kant van het land, met deze handige en liefdevolle verrassing laat je haar weten hoeveel ze voor jou betekent. Bestel vandaag nog jouw brievenbus cadeautje en maak Moederdag onvergetelijk!